sunnuntai 7. kesäkuuta 2015

Kaikenlaista sitä aina tarvitaan noidillekkin.

Jotta lemmenjuomien sekoitussuhteet pysyvät oikeanlaisin, on jokaisessa arvonsa tuntevassa Noitien Talossa oltava tiimalasi. Pienet lemmenjuomapullot muistuttavat erehdyttävästi parfyymejä, joten niitä on helppo säilyttää vaikka yöpöydällä. Tiimalasi on yksittäinen helmien väliin laitettava.. tilajatke :') Minulla ei ole todellaka hajuakaan miksi niitä oikeasti kutsutaan. Itse pullot on koottu kolmesta osasta ja liimailtu yhteen.

Tietysti sekoitussuhteiden on oltava oikeanlaisia, joten kiitos Pinterestin suuren avun, löysin oikeanlaiset reseptit keitoksille. Printtasin tietysti ensin ja annoin "kuivua", vaikkei lasertulosteiden sinällään kuivua tarvitsekaan. sen jälkeen uitin paperin kahvissa, saadakseni aikaan sopivan vanhahtavan pinnan.


Jotta kaikki "ostokset" saa raahattua kotiin, täytyy tietysti olla sopivat ostoskassit. Siksi tulostin Marimekon Unikkoa ja tein siitä piene pussit. Kravattikassi ja "Old Barrel" ovat netistä löytyneitä tulosteita. Kahvoiksi laitoin ohutta paperinarua. Korit on tehty valmiista quilln-paperisoiroista, joiden punominen on hauskaa ja helppoa.

Olen pahoillani, etten ole jaksanut kovin aktiivisesti päivitellä, mutta yritän jälleen parantaa tapani. Jos nyt edes muutaman kerran kuussa saisi jotain tännekkin laitettua sillä todellakaan en vieä aikaani tumput suorina. Puuhastenlen paljon ja aktiivisesti, se päivittämispuoli vaan tuntuu jäävän taka-alalle.....

No katsotaan miten minun lupauksnei käy...... T. Pärre

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti